A Wizz Air a Debrecen Airport Run névadó szponzora

 

A Wizz Air a Debrecen Airport Run névadó szponzora

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy névadó szponzorként támogatja a Debrecen Airport Runt. A különleges futóversenyt a repülőtér futópályáján rendezik meg április 22-én.

A bejelentés újfent megerősíti a Wizz Air hosszú ideje fennálló elkötelezettségét az emberek mobilizálása és az aktív életmód népszerűsítése iránt. A légitársaság már több futórendezvényt támogat bázisvárosaiban Európa-szerte. A Wizz Air Budapest Félmaraton, a Wizz Air Kijev Városi Maraton, a Wizz Air Kolozsvár Maraton, a Wizz Air Kassa Runway Run és a Wizz Air Szkopje Maraton mind rendkívüli népszerűségnek örvendenek a helyi amatőr és profi futók, valamint a városokba látogató futóturisták körében egyaránt.

Első debreceni járatának 2012-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővítette debreceni hálózatát. 2015-ben a Wizz Air bázist nyitott Debrecenben, számos helyi munkahelyet teremtve a légitársaságnál és üzleti partnereinél, miközben még több magyar utas számára hozta el a megfizethető légi utazás lehetőségét. 2016-ban a Wizz Air 278 000 utast szállított debreceni útvonalain, több mint 200 helyi munkahelyet támogatva.

A Wizz Air debreceni hálózata jelenleg hat alacsony viteldíjas útvonalat számlál.

A bejelentés debreceni sajtótájékoztatóján Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: "Örömmel jelentjük be a legújabb különleges Wizz Air futórendezvényt. A Wizz Air Debrecen Airport Run névadó szponzorálása ismételten hangsúlyozza elkötelezettségünket Hajdú-Bihar megye és az aktív életmód iránt. Biztosan vagyunk abban, hogy ez az egyedi esemény népszerű lesz a tapasztaltabb és a kezdő futók körében egyaránt. Sok közös vonás van az alacsony viteldíjas repülésben és a futásban: mindkettő mobilizálja az embereket, új élményeket biztosít, és mindenki számára megfizethető. A WIZZ kiváló lehetőséget biztosít úgy a sportra, mint az utazásra is: arra biztatjuk utasainkat, hogy ne szalasszák el egyiket sem. Találkozzunk a futópályán április 22-én!"

Herdon István, a Debrecen Airportot üzemeltető Xanga Cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy az első Debrecen Airport Run futóversenyen stratégiai partnerünk, a Wizz Air lesz a kiemelt támogatónk. A futással hagyományteremtő célunk van, hiszen fontosnak tartjuk az egészséges életmód népszerűsítését, és jótékony célú adományozásunkkal sok olyan tehetséget támogatunk, akik ma saját erejükből az anyagi feltételek hiányában nem biztos, hogy meg tudnák valósítani céljaikat.”

 

 

 

A Wizz Air Debrecen Airport Runról további információt a http://debrunwayrun.hu/ oldalon talál.
Teteje