Fékmester.hu

 

Fékmester.hu

FÉKMESTER.HU

Cégünk, a Fekmester.hu autóalkatrész webáruház 2009-ben alakult meg. Célunknak tűztük ki a lakossági ügyfelek kiszolgálását. Debrecen területén ingyenes kiszállítást nyújtunk, de csomagokat futárcéggel, az egész ország területére el tudjuk küldeni.
Kínálatunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő alkatrészeket. A legfontosabb számunkra mégis az, hogy minőségi autóalkatrészekkel, de mégis kedvező árban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.
A Fekmester.hu kínálatában, megtalálható minden típusú autóalkatrész, de egyik legfontosabbnak a biztonságos megállást tartjuk, így cégünk, a fékalkatrészek terén az egyik legszélesebb választékkal rendelkezik. Fékalkatrész kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a normál utcai változatok, de ha valaki igazán sportosan vezet, akkor számára is van egy ajánlatunk. Az Angol EBC fékcsalád, egy kiváló döntés azoknak, akik a legjobbat szeretnék.
Cégünk, eddigi legnagyobb eredménye, hogy 2011-ben és 2012-ben és 2013-ban is elnyerte Autó és Motor kategóriában az ORSZÁG BOLTJA díjat. 2012-ben Minőségi és Népszerűségi kategóriában egyaránt első helyezést értünk el. Ezek a helyezések elismerései voltak eddigi munkánknak, melyet a jövőben próbálunk követni.
Debreceni irodánkban ( 4030, Debrecen, Monostorpályi u. 21.) akár személyesen érdeklődhetnek, rendelhetnek, de ezt webáruházunkban, e-mailben és akár telefonon is megtehetik.
Bátran keressenek bennünket, kollegáink minden kérdésben szívesen segítenek.

Tisztelettel: Fekmester.hu

Weboldal: www.fekmester.hu
E-mail: info@fekmester.hu
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00-17:00
Telefon: +36 20 / 9150 340, +36 30 / 9264 160, +36 52 / 954 930
Iroda4030, Debrecen, Monostorpályi u. 21.

 

Térkép: 

Teteje