DB-Contact Kft. és DB-Könyvelő Kft.

 

DB-Contact Kft. és DB-Könyvelő Kft.

Az állandóan változó szinte „kiszámíthatatlan” számviteli és adózási jogszabályok dzsungelében iránytűként szolgálhat egy megfelelő szakmai segítség.

Cégeink a DB- Contact és a DB- Könyvelő Kft. könyvviteli- adózási- bérügyviteli szolgáltatásokkal segíti a Debrecen és környékén a segítségünket igénybevevő vállalkozásokat. Helyi cégként, magunk is tapasztaljuk a régióra jellemző gazdasági helyzetet, így személyes tapasztalatinkkal is segíteni tudjuk ügyfeleinket.

Ügyfeleink a bizonylatok egyszerű feldolgozásán túl elvárják, hogy tanácsadással, javaslatokkal, komplex számviteli és pénzügyi megoldásokkal is segítsük tevékenységüket. Feladataink teljes körű ellátása érdekében, képezzük magunkat, és szakmai gárdánkat. Az ügyfeleinkkel történő szorosabb együttműködés érdekében folyamatos tájékoztatást nyújtunk a legfrissebb változásokról, megbízható és pontos képet szolgáltatunk a vállalkozásának jövedelmi helyzetéről, és segítünk megkeresni a legjövedelmezőbb megoldásokat.

A DB- Contact Kft. 2004-óta végzi számviteli, könyvviteli szolgáltató tevékenységét, folyamatosan reagálva és megújulva a jogszabályi változásoknak megfelelően. A növekvő igények kielégítése érdekében 2011-ben csatlakozott hozzá a DB- Könyvelő Kft. Cégeink együttműködésének alapja a creativ fiatal tulajdonosi háttér és a tapasztalt de rugalmas szakmai gárda.

Küldetésünk kiváló szolgáltatás nyújtása.

Szolgáltatásaink:
Könyvviteli szolgáltatások
- Könyvvezetés az Ügyfél jogállása szerint irányadó kettős könyvvitel, vagy egyszeres könyvvitel rendszerében.
- Beszámoló összeállítása, elkészítése az Ügyfél jogállása szerint meghatározott formában

 Adózási szolgáltatások
- Adómegállapítás, az állami adóhatósághoz benyújtandó adóbevallások elkészítése, benyújtása, önellenőrzés elkészítése, benyújtása, adónyilvántartások vezetése, adatszolgáltatás, helyi adó bevallása.
- Közreműködés a könyvvizsgálat előkészítésében és lebonyolításában.
 
Bérügyviteli szolgáltatások
- Foglalkoztatottakra vonatkozó bejelentési, adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése, kilépő dolgozók iratainak, igazolásainak kiadása, bérszámfejtés: a bér-, jövedelem- és költségtérítés- elszámolás elkészítése, bérjegyzékek, kifizetési jegyzékek elkészítése, a levont adók, járulékok nyilvántartása, adóigazolások, bérfeladások elkészítése a könyvelés felé.

Környezetvédelmi termékdíj

Könyvelés felügyelet, mobil könyvelés

Szolgáltatás helyszíne:

4025 Debrecen Szív utca 23
Telefon: 52/790-426 52/790-433
Mobil: 30/6777900, 30/3038099

Térkép: 

Teteje