Korrekt Outlet

 

Korrekt Outlet

Korrekt minőség - Korrekt áron!

Üzletláncunk a Korrekt Outlet üzletlánc fő tevékenysége használt háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek forgalmazása, melyek a Német OTTO katalógus áruház garanciaidőn belül visszavett termékei. Németországban internetes vásárlás esetén 30napon belül minden indok nélkül visszaküldhetők a termékek.
A garancia időn belül is az áruházhoz visszakerülő termékeket az áruház nem csomagolhatja újra, és adhatják el újként, hanem cégünk vásárolja meg használtcikként és értékesítjük azokat használt termékként.
A gépek némelyike lehet újszerű, sérült, karcos is. A gépek mindegyike kipróbált állapotban kerül értékesítésre és cégünk vállalja az egy év (12hónap) szavatosságot. Szakszervizünk minden egyes gépet átvizsgál, hogy az rendeltetésszerűen működjön.
Az Lg termékei, amelyeket senkinek nem kell bemutatni, hiszen több mint 12 éve ismerjük és használjuk kiváló minőségű gépeiket mindennapjaink minden területén, konyhagépektől a szórakoztató elektronikáig. A cégünk által forgalmazott Lg termékek Németország és skandináv országokból származnak, melyek híven tükrözik a nyugati minőséget.
A Korrekt Outlet elhozta Önöknek Magyarországra, Németország legnagyobb katalógus-áruházának az OTTO KATALÓGUSÁRUHÁZ saját márkájú kiváló minőségű háztartási gépeit, a Hanseatic-ot és a Privileg-et. Ezek a márkák mind a legnevesebb gyártók gépsorairól kerülnek le, mint az AEG-Elektrolux, Candy, Hoover, Gorenje, Whirlpool stb. Ezek a márkanevek megkövetelik a gyártókkal a legmagasabb szintű műszaki elvárásokat, ezért lettek Németország közkedvelt márkái, amik az elmúlt 17 évben bebizonyították, hogy megérdemlik a bizalmat.
A Candy-Hoover eddig talán ismeretlen volt sokak számára hazánkban, mert kizárólag fejlett nyugat-európai országokban forgalmazzák felső kategóriás gépekként.
Mi úgy gondoltuk, ha Németországban, Angliában és Franciaországban ilyen nagy népszerűségnek örvendenek, akkor mi is elhozzuk vevőinknek ezeket az igen kiváló energiatakarékos (A+, A++) gépeket.
Mert a mi vevőink is megérdemlik a tökéletes minőséget egy itthon kapható alacsony kategóriájú gép áráért.
Aki ezt a márkát választja az biztos elégedett lesz, és ragaszkodni fog a minőséghez.

 

Cím: 4026, Debrecen, Péterfia utca 18. Debrecen Plaza Földszint
Telefonszám:   06 52/249-765
Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10:00-20:00-ig
                                    Vasárnap: 10:00-18:00-ig

E-mail cím: debrecen@korrektoutlet.hu
www.korrektoutlet.hu
 

Térkép: 

Teteje