Station Bistro

 

Station Bistro

2013-ban nyitotta meg kapuit a StatiON a Petőfi téren. Szórakoztató központunkban nyolcpályás bowling, tíz biliárd- és egy snooker asztal ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A szabadidejüket színvonalas körülmények között eltölteni kívánók a szimulátor teremben azt is megmutathatják, hogy a virtuális térben is kiemelkedő tehetséggel és képességgel bírnak.

A különböző játékokban megfáradt vendégeinket a földszinti és az emeleti bárpult széles - szeszes- és üdítőitalokból álló - választéka várja. Nemcsak szomjukat tudják azonban oltani vendégeink, az ízletes és választékos ételeket előállító melegkonyhánk éhségük csillapításáról is gondoskodik. Két játszma között a VIP szobában nyílik lehetőség beszélgetésre, baráti/családi összejövetelek, valamint nyugodt, csendes körülményeket igénylő üzleti tárgyalások lebonyolítására. 

A dohányosok az emeleti bárpulttal szinte közvetlen összeköttetésben lévő dohányzó teraszon hódolhatnak szenvedélyüknek.

Tapasztalt szakembereink céges rendezvények, baráti összejövetelek, legény- és leánybúcsúk, születésnapi partik megtartását egyaránt vállalják. Megbízást lehet adni a rendezvények teljes lebonyolítására, de pusztán terembérlésre is van lehetőség.

Reméljük, hogy sokrétű és színvonalas szolgáltatásainkat látva - és megtapasztalva - úgy érzik majd: végállomásra érkeztek és nem mennek tovább.

 

Éhes vagy, de otthon maradnál? Vagy nem tudsz elszabadulni a munkahelyedről? A StatiON Bistro kiszállítja Neked! Ételek és üdítőitalok széles választékával áll rendelkezésedre a Petőfi tér 10. szám alatt álló Bistro Debrecenben.
A www.stationbistro.hu honlapján nem csak válogathatsz a finomabbnál finomabb ételek között, hanem akár online is megrendelheted őket! Érdemes követni a honlap  történéseit, ugyanis folyamatos akciókkal extra ajándékokra tehetsz szert, amellett, hogy eszel egy jót!
Az étlapon 39 -féle pizza közül választhatod ki a Neked legkívánatosabb vékony tésztás olasz pizzát – akár sajtszéllel is- , vagy a saját ízlésvilágod szerint rakhatod össze a feltéteket. Ha egyedül fogyasztod, választhatod a 24 vagy a 32 cm-es pizzát, ha többen, akkor pedig a családi 52 cm-es pizzát!
Eleged van már a „gyorskajákból”, amik nem bővelkednek a friss alapanyagoktól? Akkor kóstold meg a hamburgereket, amelyek különféle, saját készítésű húspogácsát és szószt tartalmaznak! A húsok kedvelőinek marha, sertés, csibe vagy hal burger, de nem felejtkeztek meg a vegetáriánusokról sem! És akár menüben is kapható sült burgonyával, hagymakarikával és üdítővel!
Ezen kívül, még sok más finomság akad a repertoárban, mint például szendvicsek, melegszendvicsek, hotdogok és saláták, gyros tálak, snackek! Különleges és igen kedvelt étel a Pizza pogi fokhagymás mártogatóssal, ami egy házi buli alkalmával remek harapnivaló!
Az édesszájúak pedig nagy valószínűséggel nehezen fognak választani a széles palacsinta választékból.
És ne feledkezzünk meg a naponta változatosan összeállított menüről sem! Az ebédelni vágyók 2 fajta leves és 4 -féle főétel közül választhatnak, ezek között található vegetáriánus és fitnesz főétel is. Ebéd után a desszert sem maradhat el, ami szintén napi szinten változik! Ha előre megrendeled, legkésőbb előző nap a menüt, az ára mindössze 790 Ft!

Kóstold meg, a StatiON Bistro garantálja az ízletes ételeket és szolid árakat!

Aktuális akció: 5 darab 32 cm-es pizza vagy 3 db 52 cm-es pizza rendelése esetén – a pizza dobozon található kuponok összegyűjtése után – 1 ÓRA BOWLING AJÁNDÉK!!!

Minden kedves vendégének jó étvágyat kíván a StatiON Bistro!

Mert tudjátok, StatiON, nem csak BOWLING!

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS
06-52-740-840
www.stationbistro.hu

 

4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

 

Nyitva tartás:

H-Cs: 9:00-24:00

P-Szo: 9:00-02:00

V: 10:00-24:00 

Térkép: 

Teteje