Alphagon-irodaház

 

Alphagon-irodaház

Egészségtudatos épületek, kiegyensúlyozott bérlői mix és gondosan tervezett irodaterületek teszik sikeressé a Bischoff & Compagnons ingatlanfejlesztéseit a közép- és kelet-európai régióban. A vállalat legújabb irodaprojektje, az Alphagon-irodaház 2019 második negyedévére készül el.

A Bischoff & Compagnons mindig is olyan épületek fejlesztésére koncentrált, amelyek mind használatukban, mind szolgáltatásaikban rugalmasak. Ezeket a szempontokat figyelembe véve kezdte meg a vállalat az Alphagon-irodaház tervezését, amelynek építése most kezdődik Dél-Budán.

A Bischoff & Compagnons első, a 2000-es évek elején megvalósított budapesti projektje, az Oktogon Ház is hasonló elvek alapján épült. „Számos most is az épületben lévő bérlőnk az irodaház elkészültekor költözött be, ők megértették az első osztályú irodaház koncepcióját, és teljesen elégedettek azóta is vele. Mint fejlesztők és tulajdonosok, kiegyensúlyozott bérlői mixre törekedünk Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában egyaránt – olyan vállalkozásokat is megcélozva, mint többek között IT-cégek vagy ügyvédi irodák, amelyek akár 155 négyzetmétertől bérelhetnek irodákat nálunk” – mondta Richard Teichmann, a Bischoff & Compagnons közép- és kelet-európai régióért felelős ügyvezetője.

Egészség és jólét ..... olvass tovább

Teteje