A halk és emellett intelligens mosógép

intelligens mosógép
 

A halk és emellett intelligens mosógép

A háztartási gépek széles kínálatában számtalan készülék áll rendelkezésünkre, melyekből a bőség zavarában sokszor nem tudjuk, mit is válasszunk, vagy éppenséggel mi felelne meg a mi igényeinknek. Az intelligens telefonok után megjelentek az elektronikai cikkek piacán az intelligens mosógépek is. Mivel egyre nagyobb zajterhelés éri környezetünket, ezáltal mi magunkat is, alapvető igénnyé formálódott, hogy otthonunkat a lehető legcsöndesebbé tegyük, ezért a háztartási gépek okozta zajhatásokat a használók lehetőség szerint igyekeznek minimalizálni.

Ezen célkitűzés megoldására kínál alternatívát a Bosch termékcsaládjában helyet foglaló mosó- és szárítógép, amely tervezők ígéretei szerint a leghalkabb készülék lesz a piacon.
Normál mosási program esetén a HomeProfessional WAY287W5 mosógép az ígéretek szerint csak 44 decibel hangerővel üzemel, amely 68 decibelre növekedhet a centrifugálási folyamat alatt. A HomeProfessional WTY887W6 szárítógép pedig maximum 59 decibeles hangerővel működik.

A mosógépet ezen felül automatikus adagolóval ellátott mosószertartályt, beépített, digitális érintőképernyőt és az optimális vízmennyiség beállításában segítséget nyújtó érzékelővel is felszerelték. A berendezések a Bosch Home Connect nevű okosotthon rendszerén belül működnek, ami egyebek közt azt jelenti, hogy a háztartási gépeket egy alkalmazáson keresztül, távirányítással is lehet kezelni.

A Home Connecthez tartozó készülékek az Amazon Alexával hangvezérelt asszisztenssel is kompatibilisek, ezen felül a Bosch 360 fokos beltéri kamerája és Eye Outdoor kamerája is az otthoni rendszer részének választhatjuk.

Teteje