Keress pénzt a kiárusítások után

online eladás
 

Keress pénzt a kiárusítások után

Egy amerikai fiatalember ötlete már igen sok emberhez eljutott, tapasztalatait már oktatja is. Az ötlet: a kiárusításnál vásároljuk fel az árut, aztán haszonnal adjuk el a világhálón. Ryan Grant az egyetem alatt úgy keresett pénzt, hogy felvásárolta a kiselejtezett tankönyveket a társaitól, majd hasznot téve rá eladta a világhálón.

A diploma megszerzése után könyvelőként dolgozott, azonban ezt a fajta munkát unta, nem keresett vele eleget, így visszatért korábbi munkájához. Ezúttal a szerény profitot hozó könyvek helyett nagyáruházak kiárusításait kezdte el látogatni, ahol sok dolgot felvásárolt, főként azokat, amelyeket nagyon leáraztak. A felvásárolt holmikat eleinte a lakásában, később bérelt raktárban tartotta, majd eladásra kínálta az interneten. Amikor pedig eljött a felvásárolt holmik szezonja, jó pénzért eladta őket.

Az első évben 30%-os haszonra tett szert, így vállalkozását tovább fejlesztette, felvett egy alkalmazottat, aki intézte a megrendelt áruk postázását, ő pedig a kiárusításokra járt. Ma már 11 munkatársa van, havi forgalma pedig 200 000 dollár. Grant most 28 éves, továbbra is vásárol, ismereteit pedig megosztja a blogján és e-kereskedési tanfolyamokon. 

Cimkék: 
Teteje