A Signal Diszkont nyári ajnlata

Philips kenyérsütő
 

A Signal Diszkont nyári ajnlata

A Signal Diszkont műszaki áruház most a modern háztartási kisgépekre hívja fel vásárlói figyelmét.

Háztartási kisgépek sora áll a háziasszonyok, családok rendelkezésére, de nemcsak otthon, hanem már a munkahelyen is sokféle gépet használunk: legyen az kávéfőző, mikrohullámú sütő, gyümölcs centrifuga stb.

Nézzünk néhány érdekesebb terméket.

Ha igényesen akarunk öltözködni, fontos, hogy szépen vasalt ruhában jelenjünk meg mondjuk egy üzleti találkozón.
Márkás vasalók széles választéka áll rendelkezésünkre. Pl. a Philipsnél kedvünkre válogathatunk.
A gőzölős vasalók mellett már ún. gőzállomások vagy gőzölő készülékek is léteznek, melyeknek köszönhetően teljesen eltűnnek a gyűrődések és biztosan nem ég ki a ruha. De erre már kitalálták a megoldást azokkal a legmodernebb kivitelű vasalókkal, melyek, ha bedugva felejted őket 10 perc múlva kikapcsolnak, vagy ha elborulnak, de te nem vetted észre, akkor 1 mp múlva. A biztonságos vasalók villognak, sípolnak, mindenféle módon a tudtunkra adják, hogy valami nincs rendben.

Minden le van egyszerűsítve és megkönnyítve, hogy kényelmesebb legyen számunkra, pl van hőálló doboz, hogy a még forró vasalót is könnyen lehessen tárolni.
A 2600 watt teljesítmény a gyors felmelegedést szolgálja. Így jól haladunk a munkával.
Nagy segítségünkre vannak a vízkőmentesítő rendszerrel ellátott vasalók, melyeknek így az élettartama hosszabb lett. Egy tabletta és egy beépített funkció segítségével rendszeresen megszabadulhatunk a lerakódott vízkőtől.
Ez tényleg intelligensnek és biztonságosnak tűnik.

Már javában tart a grill szezon, választhatsz két vagy több személyes álló, guruló vagy elektromos grillt, hogy amikor rossz az idő, akkor is tudd használni – nem beszélve a kertnélküli háztartásokról.

Mindenféle típusban vásárolhatsz digitális kijelzővel ellátott mikrohullámú sütőt, amiben természetesen főzhetsz is, beállítható funkcióival támogatja a gyors ételkészítést.
A kenyérsütő egy nagyszerű találmány, már mindenki készíthet otthon is kenyeret és akár mindennap élvezheti a friss, forró, gőzölgő kenyeret. Olyan egyszerű a használata, hogy akár a sütéhez-főzéshez nem értő agglegények is elbírnak vele.

Hát sorolhatnám még, de inkább győződj meg a saját szemeddel és füleddel a választékról és a lehetőségekről. Üzletünkben gondos kiszolgálást és tájékoztatást kapsz mindenről.

Signal Diszkont – Debrecen, Petőfi tér 21.

Elérhetőségek: 

Telefon: +36 52 437-372

http://www.signaldiscont.hu

A cikk partnere: 

Teteje