Buci Pékség

 

Buci Pékség

Debrecenben városszerte 5 üzlettel várjuk kedves vásárlóinkat, ahol mindig megtalálják legfrissebb péksüteményeinket és a ránk jellemző kedves kiszolgálást. Mottónkhoz híven a polcokon az áru "mindig friss!"

A Buci Pékséget 1991-ben alapították Debrecenben, 1995-től pedig második tulajdonosa vezetésével szolgálja ki péksüteményekkel megrendelőit, vásárlóit.

Családi vállalkozásként működve a tradíciókat ötvözik a legmodernebb sütőipari technológiával. Így például a pékek már nem cipelnek zsákokat, hanem a kamionról töltött lisztsilóból levegőfúvással mérik s adagolják a lisztet a gyúráshoz.

A kézi munkát azonban nem lehet gépekkel helyettesíteni, ezért pl. mindig kézzel fogják igazítani a kalácsot vagy gömbölyíteni a zsömléket.

A Buci Pékség elkötelezett abban, hogy csak az a valódi kenyér, ami kovásszal készül, méghozzá hosszú érleléssel, így 6-8 órát is várnak a sütés előtt. Fontos összetevő a Buci Pékségnél a tisztelet is, ugyanis minden szem pogácsába, minden hajtogatott leveles tésztába, minden isler csoki mártásába belekerül a tésztával való bánásmód is.

Nekünk fontos a jó alapanyag, 10-15 éve látnak el bennünket beszállítóink lekvárral, tejjel, sajttal.

Szeretettel várjuk valamennyi debreceni üzletünkben!

 

Kiszolgálunk továbbá konyhákat és viszonteladókat is. Amennyiben ajánlatunk érdekli, vagy rendelni szeretne rendezvényére, esküvőre, éttermébe vagy születésnapra írjon vagy hívjon bennünket az alábbi elérhetőségeken, és szeretettel várjuk valamennyi debreceni üzletünkben!
   

4034 Debrecen, Veres Péter utca 37.

Web: www.bucipekseg.com

Keress minket a Facebook-on is! 

Tel.: (52) 419 007

Az egyes üzletek címe és telefonszámai itt találhatók.

Térkép: 

Teteje