interjú

 

Magyar Transz-Afrika Expedíció

Kipróbálhatod önmagad és terepjáródat...legalább egyszer az életedben. Cséke Zsolttal beszélgettünk, aki nem mindennapi útra készül leendő társaival együtt. Magyarországon egyedülálló ez a vállalkozás.

 

Interjú - Mátrai Nagy Andreával

Bemutatok egy hölgyet, aki egy igazi búzafűlé fogyasztó, aki szintén csak kis kóstolgatással kezdte, de mára már neki is van otthon prése, ahol frissen tudja fogyasztani a búzafűlevet.

 

Interjú - Faludi Gabival

Érdekes!!! Faludi Gabi az egyike azoknak az alkotóknak itt Debrecenben, akikben egy egész különleges tehetség  és hozzáállás van egy igazán különleges anyaggal, az üveggel.
Gabi azt mondja: " amikor az üveggel megszűnik a kapcsolat, akkor az szétszabdal. Alapvetően semmilyen kapcsolatot nem lehet fenntartani, tisztelet nélkül. " Szerintünk érdemes ezen elgondolkodni...

 

Gyógyító Hegyikristályok

Cikksorozatunk egy olyan témáról szól, amelyet az átlag ember közönyösen, megvetve vagy hitetlenül kerül ki. Most mi mégis foglalkozunk vele, mert felfigyeltünk Debrecen városában egy olyan üzleti tevékenységre, ahová a vásárlók szívesen járnak vissza. Gondoltuk utána járunk, hogy mi is történik itt.

 

Interjú - AIRPORT-Debrecen

"A járat indulásával az is említésre méltó, hogy szinte a világ bármely pontja elérhető Debrecenből. Londonba már közlekedik járatunk, aztán indul Milánóba is a menetrend szerinti járat és Eindhovenbe is közvetlenül utazhatnak majd az emberek."

 

Hemo! - A példás útmutató

Interjú Morvai Róberttel a Hemo 2002 Kft frontemberével, aki példát statuál minden olyan vállalkozónak, akik el vannak keseredve a megnehezített időszakokban.
Róbi autóbalesetet szenvedett, amelyben komolyan megsérült. De őt ez sem fogta vissza sokáig.
 

Interjú - Style Beyond

S most íme, folytatjuk beszélgetésünket a fiúkkal, hogy kielégítsük a kíváncsiságotokat...

 

Interjú - ART MOMENTS Fesztivál

Az ART MOMENTS programsorozatot elindító Hybridart Management elsődleges célja, hogy az induló művészek számára különböző kiállításokat és egyéb bemutatkozási lehetőségeket szervezzen.
Hosszútávon az az elképzelésünk, hogy az ART MOMENTS ne pusztán egy karitatív művészeket segítő rendszer maradjon; hanem...

 

Interjú - Hajdú Táncegyüttes

A nyáron megrendezett Szomszédolás után készítettünk interjút Tiszai Zsuzsával és Lovas Bálinttal, az együttes vezetőivel.
Nagyon felkeltette érdeklődésünket a Debrecen Hajdú Táncegyüttes, így mindennapjairól kérdeztük őket, hogy éli napjaikat, hogy 60 éves fennállása óta évről évre sikeresek tudnak maradni és az ő munkájuknak köszönhetően, szerte a világban hírük van.

 

Interjú - Faludi Gabival

" Azért szeretek üveggel dolgozni, mert rendkívüli módon próbára tesz. Sem a textilről, sem a papírról nem lehet ezt elmondani. Vannak anyagok, amelyek nagyon könnyen megmunkálhatók, az üvegnek viszont saját törvénye van. Igazán kreatívnak, korlátok között lehet lenni, az üveg ezt a kreativitást hozza ki belőlem. Az üveg definíciója így hangzik: „szilárd víz”. Számomra ez egy élőlény."

Oldalak

Teteje