Drei-Cargo Kft.

 

Drei-Cargo Kft.

A Drei-Cargo Kft. 2010. júliusában kezdte meg gépjármű fenntartói  tevékenységét az Autószöv utódjaként Debrecen, István út 149. szám alatti telephelyen.  A tulajdonos egy olyan márka független autójavító céget kívánt létrehozni, ahol az ügyfelek minden autós jellegű problémájára megoldást kínálnak.
Fő profilunk márkától és típustól függetlenül a személygépkocsik, kis és nagyteherautók különféle szerkezeti, motor, váltó, futómű, fékrendszer és autóvillamossági javításai. Motordiagnosztikai műszerekkel, korszerű eszközparkkal felderített hibákat, gyári technológia alapján orvosoljuk.
Autószerelőinket folyamatosan képezzük, eszközparkunkat fejlesztjük, és mindig a legújabb technológiát használjuk ahhoz, hogy átvizsgáljuk az ön autóját és megkeressük az esetleges hibákat olyan gyorsan és pontosan, ahogy csak lehet.
Tevékenységi körünk közzé tartozik még a személygépkocsik, 3,5 tonna alatti és feletti tehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, lassú járművek műszaki vizsgáztatása.
Telephelyünkön több biztosítóval kötött szerződés alapján végzünk helyszíni kárfelvételt, karosszériajavítást és fényezést, gyári alkatrészekkel és technológiával.
Műhelyünkben személygépkocsik és kisteherautók lézeres futómű beállítását végezzük. Adatbázisunkat évente frissítjük, ami lehetővé teszi a futómű még pontosabb beállítását.
Cégünk az IT Services Hungary Kft, Piramis Sör Kft, Adix-Trade Kft, Főnix-Med Zrt, Norta Kft, OTIS, Kristály 99 Kft, gépjárműparkját kezeli.
Vállalkozásunk filozófiája az ügyfeleink megelégedettségét szolgáló megbízható, precíz, pontos munkavégzés.
A szolgáltatásainkat igyekszünk úgy szervezni, hogy azok a piaci igényekkel összhangban legyenek, és azokat minél jobban kiszolgálják.
Munkánkban próbálunk olyan színvonalat nyújtani, hogy a Ügyfeleink a szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedettek legyenek.
Fejlesztéseink nem álltak meg, a jövőben jelentkező piaci igényekre mindig figyelni fogunk, és azokhoz alkalmazkodunk.

Cím: 4031 Debrecen, István u. 149.
Nyitva tartás: H-P 8-17-ig

Tel: 52/531 130
Web: www.dreicargo.hu
e-mail: dreicargo@gmail.com

Térkép: 

Teteje