E-Mozgó

 

E-Mozgó

 


CÉGÜNKRŐL

   Cégünk története 2000-re nyúlik vissza. A kereskedelemben eltöltött több mint egy évtized rengeteg tapasztalatot, élményt, tanúlságot és kihívást hozott magával,igy nagy tapasztalattal rendelkezünk,biztos műszaki hátteret biztosítva.Visszatekintve erre az időszakra láthatjuk, hogy cégünk sikerének alapja a Vásárló központú kiszolgálás illetve a rendkívül széles, minden igényt lefedő, professzionális termékpaletta. A piac és a gazdaság valamint a fogyasztói igények-szokások változásait követve szemléletünk központjában továbbra is Vásárlóink és Partnereink állnak.

MIÉRT TŐLÜNK?

Felvállaltuk azt a feladatot is,hogy elterjesszük,megismertessük az elektromos járműveket és azok használhatóságáról bizonyságot adjunk.Igyekszünk termékeinkkel megtalálni mindenki számára a legmegfelelőbb konstrukciót,és vevőink igényeit magas szintűen kiszolgálni.
Fontos tudni,hogy elektromos kerékpárjaink nem alkalmasak napi több száz kilómétert megtenni, de ezzel együtt gazdaságos,és ami a legfontosabb,hogy környezetbarát.
Egy elektromos kerékpár megvásárlásakor Ön biztos lehet benne,hogy az esetlegesen felmerülő garanciális problémákat gyorsan és zökkenőmentesen megoldjuk.A körültekintő minőségellenőrzésnek köszönhetően ilyen jellegű megoldandó feladatokkal ritkán találkozunk.
Egyedi gyári alkatrész ellátás!!!

 

Bemutatóterem:
4027 Debrecen, Böszörményi u. 1.

E-mail: info@emozgo.hu

Telefon: +06 52 490-916

Fax: +06 52 456-455

Mobil: +06 30 945-6888, +06 30 476-4999

 

Térkép: 

Teteje