VarázsSzőnyeg-tisztító

 

VarázsSzőnyeg-tisztító

Szőnyegtisztítás "Háztól - házig"

Kelet-Magyarországon egyedülálló technológiával végezzük a szőnyegek tisztítását. Debrecenben, a Füredi u. 98. szám alatt található a mintegy 200 négyzetméteres szőnyegtisztító üzemünk, ahol egy öt gépből álló gépsorral végezzük a szőnyegek tisztítását.

Röviden a szőnyegtisztítás folyamatáról:
Első lépésként vibrációs elvű elszívással kombinált porológép távolítja el a szennyeződéseket és poratkákat a szőnyegből.
A portalanítás és atkátlanítás után tüzetesen megvizsgáljuk a szőnyegeket, és ha szükséges, a foltokat speciális folttisztítókkal kezeljük.
Ezután a szőnyegeket sík-mélymosógépen mossuk át porlasztott hideg vizes vízsugárral és környezetbarát samponnal, teljes keresztmetszetében, majd következnek az öblítések, és mechanikus préssel a szőnyegekben lévő víz egy része eltávolításra kerül.
A szőnyegek ezt követően speciális szőnyegcentrifugába kerülnek, melyből szinte már szárazon kerülnek ki, mivel ez a gép percenként 1200 fordulattal centrifugál.
A szőnyegek egyedileg, függesztve kerülnek szárításra.
A szárítás után a szőnyegek egy speciális utókezelő gépen „mennek” keresztül, mely eltávolítja a hajszálakat, állatszőröket a már kitisztított szőnyegből.

Vállaljuk a szőnyegek háztól-házig szállítását is (7 nm felett ingyenesen) Debrecen területén, így nem kell a szőnyeget cipelni, illetve a személygépkocsiba betuszkolni.
A háztól-házig szállítást és a szőnyegek vállalását szőnyegvállaló-gépkocsivezető munkatársaink megrendelőink igényeihez igazodva végzik. Igyekszünk minden egyedi szállítási időpont igényhez alkalmazkodni. Megrendelőinkkel a vállaláskor részletesen egyeztetünk a tisztítási folyamatokat, a várható eredményeket illetően.

Minden típusú szőnyeget ki tudunk tisztítani, lehet az gyapjú és kézi szövésű is. Mivel hideg vízzel mossuk a szőnyegeket  a gyapjúszőnyegeknél sem okoz a tisztítás méretváltozást.
Vállaljuk továbbá a szőnyegek szagtalanítását is, melyre főleg azoknál a szőnyegeknél van szükség, ahol a lakásban háziállatot tartanak.
A szőnyegek tisztítását rövid határidővel (2-3 nap) tudjuk vállalni, mivel modern technológiánknak köszönhetően a szőnyegek igen hamar megszáradnak.
 

Elérhetőség:
4027 Debrecen, Füredi utca 98.
Mobil:  +36-20/950-55-15 
E-mail: rendeles@varazsszonyeg.hu
http://www.varazsszonyeg.hu

Térkép: 

Teteje